|
Category: Food & Beverages -> Food Ingredients
Country: Poland
  This mixture is to be used mainly in the baking of yeast-based pies (rolls, doughnuts, pancakes etc.), brittle biscuits, puff pastries, brittle crusts (suitable for cheesecakes and apple pies), waffles, tea biscuits and chilled pies.
This product is a natural egg substitute.
The mixture allows you to quickly, efficiently and easily bake high quality pies, distinguished for their softness, delicacy and a great flavour.
How to use:
During production, the mixture is to be used just as natural[...]   Details...  Przeznaczony jest do utrwalania bitej śmietany. Zapobiega wytrącaniu się wody w bitej śmietanie, powoduje że zachowuje ona niezmienioną strukturę nawet przez kilka dni. Ciastka z bitą śmietaną z zastosowaniem stabilizatora można zamrażać. Na życzenie klienta oferowana jest pełna gama smaków.
SPOSÓB PRZYRZĄDZANIA
STABILIZATOR - 150 g
PRZEGOTOWANA I SCHŁODZONA WODA - 200 g
BITA ŚMIETANA NIESŁODZONA - 1000 g
Stabilizator dodać do wody i mieszać mikserem lub ręcznie[...]   Details...
|
|